Kontakt os

FAQ

Levering, afhentning og returnering

Forsendelse:

Vi sender dagligt med GLS med dag til dag levering. Vi leverer til en pakkeshop efter dit valg. Der er gratis fragt ved køb over 299 kr.
Ved køb under 299 koster det 29 kr. i fragt.

Vi har også hjemmelevering som en mulighed, det koster 39 kr. Dette kan tilvælges i check-out, når du har tastet dine oplysninger ind.

Du kan også afhente på vores lager, ved aftale. Ring gerne lige efter du har lagt din ordre, så vi er sikker på at den ikke bliver sendt med GLS.

Returnering:

Vi har 100 dages returret.

Ønsker du at sende dele eller hele din ordre retur, kan du skrive til info@organic-choice.dk, så kan du købe et returlabel af os til 40kr. Alternativ kan du også selv stå for fragten retur med et fragtfirma efter dit valg.

I pakken må du meget gerne vedlægge en lille seddel med dit ordrenummer, og skrive om du ønsker din penge retur eller om du ønsker din vare/varer ombyttet til en anden størrelse.

Dit ordrenummer står på den ordrebekræftelse vi har sendt til din mail, da du lagde din ordre. Har du ikke dit ordrenummer, så kan du skrive dit navn og den mail du brugte ved bestilling.

Vi tilbagefører pengene til det kort du betalte med, da du lagde ordren. Ønsker du pengene retur til en anden konto, så læg venligst en seddel med et det konto og reg. nr. du ønsker pengene tilbageført til.

Ved ombytning betaler vi for fragten af den/de nye varer til dig.

Defekt vare:

Modtager du en defekte varer, betaler vi selvfølgelig for returfragten, så der kontakter du os på info@organic-choice.dk eller 53670071, så får du tilsendt et returlabel fra os.

Generelle spørgsmål og vilkår

Hvor laver I jeres tøj?

På yderst velansete fabrikker i Bangladesh med branchens højeste certificeringer indenfor bæredygtighed og arbejdsvilkår.

Er Organic-Choice en dansk virksomhed?

Ja det er en dansk virksomhed som startede i 2021. Vi har vores kontor og lager i Hasselager når Aarhus på Elmegårdsvej 14.

Hvordan kan jeg betales hos jer?

Du kan betale med følgende betalingformer:

Dankort, Visa, Mastercard og Mobilepay

Vi tager ikke kortgebyrer.

Service og support

Vi står klar til at hjælpe med alle dine spørgsmål - så tag endelig fat i os på enten info@organic-choice.dk eller +45 53 67 00 71.

Kontaktoplysninger

Tel: +45 53 67 00 71

Mail: info@organic-Choice.dk

CVR: 42352411

Åbningstider Telefon


Hverdag: 09.00 - 17.00

Lørdag: Lukket

Søndag: Lukket

Lukket d. 24 - 31. december

Skriv til os